U gradu se dosta spekulisalo da su Duško Tošić i Jelena Karleuša legalno vjenčani, te da je njihov razvod samo pitanje vremena. Iako su ranije izjavili da se namjeravaju rastati, par se još nije odlučio na taj korak. Mnogi vjeruju da je za ovo kašnjenje kriva njihova snažna ljubav koju još uvijek gaje, ali i privrženost djeci, Atini i Nikiju. Naime, Karleuša je izjavila da bi razvod za nju bio značajan gubitak, jer bi proces izolacije i razdvajanja umnogome utjecao na razvoj i bezbrižno djetinjstvo njenih kćeri. Kako je toga svjestan i Duško, brakorazvodna parnica je stavljena na neodređeno vrijeme. Sigurno je jedino da bivši nogometaš, sada uspješan sportski agent, vrlo malo vremena provodi kod kuće. Ovakav dogovor čini život donekle podnošljivijim za zavađeni par koji dijeli isto prebivalište. Nedavno je Duško Tošić ponovno otišao iz obiteljske kuće kako bi obavio poslovne obveze. Njegovo je odredište ono koje jako voli.

Čovjekov je cilj pronaći nove izglede, zbog čega putuje diljem Europe kako bi posjećivao utakmice. Njegov cilj je podržati nadolazeće sportaše i regrutirati jednog koji će sam sebi stvarati profit. Prethodno je boravio na relaciji Beograd-Novi Sad, ali se nedavno vratio u Tursku.

Poznato je da je suprug Karleuše kao nogometaš FK Bešiktaš ostvario zapažene rezultate, a u klubu se i danas ponose njegovim uspjesima. Trenutačno je to njegova prilika da pokaže svoju stručnost s druge tačke gledišta. Njegov žar za menadžerskim poljem vratio ga je u metropolu gdje je, uz postizanje profesionalnih trijumfa, stvorio značajne prijateljske veze.

Nakon što je napustio porodicu i dom, Duško Tošić krenuo je na kratko putovanje zbog posla i druženja s prijateljima, s očekivanjem da će se kući iz Turske vratiti s obećavajućim vijestima.

Preporučeno