Imali smo oko 4 godine i moja žena je sada, a onda je djevojka slučajno trudna i morali smo ubrzati vjenčanje zbog bebe. Mi smo u braku preko 5 godina, a naš je sin imao pet godina. Ne znam zašto, ali u meni se pojavila olupina da on nije moj sin.

Isprva sam ignorirao tu misao, ali svaki dan sam bio sve više i više sumnjičav i sve više “shvaćen” da moj sin uopće nije izgledao kao ja. Tada sam počeo ozbiljno razmišljati o testu očinstva. Budući da nisam dovoljno bogat da to platim, odlučio sam posuditi. Napravila sam test u jednoj klinici i danas dobivam rezultate govoreći da sam još uvijek otac djeteta.

Bilo je to kao da je u tom trenutku s mojim srcem pao kamen, ali kad mi je prošao taj osjećaj zadovoljstva, počeo sam se riješiti sebe, doslovno. Ne mogu vjerovati da sam tako mislio … Imam najbolju ženu na svijetu pored mene, ja se ne volim. Posebno je moj problem sada, jer i ja nisam preuzela odgovornost za ovu opasnu.

Ne znam što mi se dogodilo, kao da me je đavo ušao, doista ne znam kako vratiti zajam, pogotovo jer zima nije gdje živjeti, a kamoli nešto spasiti. U velikom problemu, postao sam nepotreban.

Preporučeno
Loading..