I dalje se u Srbiji nastavlja sapunica povodm suđenja za ubistvo srpske pevačice Jelene Marjanović. Prošlo je punih 5 godina, kako još uvek niko nije osuđen za njeno surovo ubistvo, ali je njen suprug Zoran Marjanović jedini osumnjičeni, i na veliko čuđenje srpske javnosti, on se i dalje brani sa slobode.

Podsećamo, ako niste u toku, stručnjak Telekoma dao je suprotno mišljenje veštaka o telefonu optuženog u vreme zločina što je trebalo da bude jedan od ključnih dokaza tužilaštva, pa je tako uzorak blata na Zoranovoj nogavici slamka spasa da se on ipak optuži za ubistvo svoje supruge.

Pevačica je, za one koji nisu upoznati, svirepo smaknuta udarcem tupim predmetom u glavu na nasipu kod Crvenke u beogradskom naselju Borča, a celi slučaj su pratile afere, kontroverze, pa i neke skandalozne izjave od sstrane samih svedoka koji su se pojavljivali na samom suđenju. Do sada nije pronađeno oružje sa kojim je ona ubijena, nema svedoka zločina, kao ni motiva. Jedini osumnjičeni, za ovaj svirepi zločin je njen suprug Zoran Marjanović. On je bio uhapšen odmah posle zločina i bukvalno na isteku 48 sati policijskog pritvora je pušten, nakon toga je bio u pritvoru 11 meseci, i od tog dana se brani sa slobode.

Zoran Marjanović je objasnio kroz šta je sve prošao, a posebno u poslednje dve godine, od kada se nalazi na optuženičkoj klupi. Jer, ako se dokaže da je kriv, iza rešetaka će da provede sledećih 40 godina svoga života. On je i dalje ubeđen da je ubica na slobvodi, i da se negde smeška iz prikrajka, novo ročište zakazano je za 1 novembar.

Preporučeno