Jovana Jeremić je svakako jedna od najpoznatijih voditeljki u celoj regiji, i žena koja je preko noći osvanula na naslovnicama svih veb portaala. Verujemo da se svi sećate njenih početaka sa početka, kada je na Happxy TV-u, bila obična voditeljka u Parovima, a malo p o malo, došla je i do mesta voditelja na jutarnjem programu ove televizije. 

Nakon toga je kombinovala svoj rad, sa konstantnim radikalnim izjavama kako u medijima, tako i na svom Instagram profilu. Sve je to više krenulo da nervira celokupnu javnost, a žene su posebno bile iznervirane sa njenim izjavama, kako ona ne shvata srpske dpomaćice koje nemaju vremena za sebe, jer ona ima kućnu pomoćnicu koja radi sve kućanske poslove tako da njoj ostane vremena za privatni život. 

Ona je na sve to, dobila jako dobru ponudu od Pinka koju jednostavno nije mogla da odbije, jer je dobila jako dobru ponudu od Željka Mitrovića, jer je osim podebljane plate, dobila i stan na Beogradu na vodi od celih 50 kvadrata. Sada je dobila i mesto voditelja jutarnjeg programa, a sa svojom najnovijom izjavom opet je digla pritisak srpskim ženama. “- Ne čistim, ne perem, ne peglam, ja sam to rekla mom mužu, i on se definitivno pomirio sa tim.

Nikad u životu nisam to radila u kući. Ja to neću da radim i kraj, imam pare, neka neko drugi to radi. Ja volim da mirišem na Dior, a ne na kuhana jaja”. Ako treba čistačica, ona je spremna da plati, neće muž to da plati. Vaša mišljenja?

 

Preporučeno