U nastavku današnjeg članka govorimo malo o svadbama koje znaju ponekad da odu u jako pogrešnom pravcu, sve se naravno dešava kada se popije koja kapljica više, i onda je dovoljna jedna pogrešna reč ili pogled, i onda se sve zakotrlja i krenu prepirke, svađee, pa čak i tučee, što svakako ne ide u prilog mladencima kojima taj dan treba da bude jedan od lepših dana u životu.

Mi tako danas govorimo o Meksikaancima, koji donekle kao ni Srbi, ali i ostale nacije sa ovoh prostora, vole pompezna slavlja, da sve bude preterano, i pomalo kičassto: dekor, muzika, kola razno razna, a upotrba vatrenog oružja nije im nikako strana. Ovo poslednje umalo je izazvalo katastrofu na jednoj svadbi koja je odigrala u gradu Toreonu.

Nešto više od 150 gostiju jedva je izvuklo živu glavu kada je u sali izbio požar, a snimak sa lica mesta, postao je viralan dok si rekao keks.

Sve je pošlo po zlu prilikom prvog plesa mladenaca kada je, radi dramatičnijeg efekta, uključena pirotehnika. Plamen je zahvatio silnu dekoraciju koja se nalazila na plafonu i na lusterima, a onda je krenulo ljudsko ludilo i panika. Svi su se razbežali ne bi li spasili živu glavu, jer je panika i strah za sopstvenim životom, jača od bilo čega. Mladenci i zvanice sa svadbe su imali poprilično sreće jer je sala praktično uništena, ali srećom niko nije povređen. Pogledajte u nastavku kako je sve izgledalo ovde..

 

Preporučeno