Dalila Dragojević je bivša učesnica rijaliti programa Zadruga i ona je osoba koja često izaziva kontroverze i privlači pažnju javnosti. Njena odjevna kombinacija također je postala predmet rasprave, a mnogi ljudi su izrazili nezadovoljstvo njenim nedavnim izborom odjeće. Primećeno je da je Dalila Dragojević posetila noćni klub u Beogradu u izazovnoj odeći koja je uključivala jedinstvene pantalone. Ona se odlučila potpuno prekriti folijom, stvarajući intrigantan i misteriozan izgled. Dalila je odlučila ostati nijema i nije se bavila porukama koje su preplavile društvene mreže. Njeno ćutanje samo je povećalo intrigu i ostavilo ljude da se zapitaju o pravom značenju njenog izgleda umotanog u foliju.

 

 

Dalila Dragojević je vrlo aktivna na popularnoj društvenoj medijskoj platformi TikTok, gdje često objavljuje video snimke uživo u kojima se pojavljuju poznate ličnosti. Tokom jedne od tih epizoda sa uticajnim Caletom, iznenadila je sve otkrivši da još uvek voli svog bivšeg supruga Dejana, iako ga je javno izdala dok je on bio u rijalitiju “Zadruge” sa Filipom Carom. Nakon toga, Cale je obavijestio Dalilu da su njeni pratioci napadali zbog njenog sudjelovanja u emisiji uživo sa bivšim supružnikom. Međutim, ova vijest nije uzdrmala Dragojevićevu. Cale je započeo priču objasnivši da je bio izložen oštroj kritici i osudi od strane svih oko njega.

 

 

Rasta mi je  poslao zahtjev za prijateljstvo na društvenoj medijskoj platformi. Kao rezultat toga, na kraju smo imali zajedničku video sesiju uživo. Iznenadio sam se kad sam otkrio da je Dejan, još jedna osoba za koju nisam znao, također je bio prisutan tokom naše sesije uživo. Kako bih razjasnio situaciju, preuzeo sam inicijativu objašnjavajući okolnosti vezane za Dalilu.

 

 

Preporučeno