U posljednje vrijeme samo slušamo vijesti koje su usko povezane sa crnom hronikom. Ljudi su više isprepadani otvoriti internet portale koji nas svaki dan obasipaju jako lošim i ružnim vijestima. Tako smo nedavno saznali da je velika glumačka zvijezda Shanen Doherty teško bolesna, i da je obolila od tumora koji se proširio po cijelom tijelu. 

Podsjećamo, ona je svjetsku slavu stekla 90 ih godina prošloga vijeka kada je bila glavna uloga u seriji “Beverli Hills”, kasnije je imala još jako puno uloga koje je dobro odglumila, ali slavu iz te serije nije nikada doživjela. Danas isto jedna jako tužna vijest koja nam također dolazi iz Holivuda, a ona je, da je končita Farel preminula od posljedica drčanoga udar.

Proslavila se sa ulogom u svjetski poznatom sitkomu “2 i po muškarca”. Tu je glumila Bertu, popularnu kućepaziteljku, koju se sve pitalo i koja je bila strah i trepet za oba brata, ali i malog sina koji je od nje jako puno učio. Ta serija je bila itekako popularna i na ovim prostorima, a njen sarkastični humor se stvarno jak olijepo kombinovao sa Čarli Šinom, koji se od nje oprostio putem društvenih mreža.

Njih dvoje su i u privatnom životu bili jako dobri prijatelji, iako je on iz serije izašao još prije par godina. Ona je već u februaru imala jedan srčani udar, ali ovaj drugi za nju je bio koban. Sve u svemu ostaje nam velika žal za velikim glumcem i osobom prije svega. 1992 godine dobila je Emi nagradu za ulogu u seriji Zakon Los Anđelesa. 

Preporučeno