Već neko vrijeme svi mediji skoro pišu o Nikolini Pišek, i njenom svekru Miši Grofu između kojih odnosi očigledno nisu dobri, a posebno se to pokazalo nakon iznenadne smrti Vidoje Ristovića, koji je preminuo iznenada u 44.godini života. Naime, nakon njegove smrti, Mišo je davao izjavu za medije, i kada su ga novinari upitali za podjelu imovine njegovog sina, on se tada po prvi put grubim riječima obratio i snajki Nikolini.

Međutim, sada je isplivala nova informacija, a radi se o tome da je dan prije Vidojevog pomena, Nikolina kontaktirala Mišu jer je htjela da ga pita da li on poznaje nekog dobrog doktora, jer je njena kćerka Una, a njegova unuka uganula nogu. On je tada bio na sastanku, a oni koji su bili u njegovom društvu u tom momentu otkrili su kako je on bio grub prema njoj, da joj je rekao da ta djevojčica više nema djeda, da je i on umro zajedno sa njenim ocem, zatim je Nikolini rekao zbog čega je nije ostavila kod njene majke, a na kraju joj je spustio i slušalicu. Povodom cijele ove situacije oglasila se i sama Nikolina, koja je na svom Instagram nalogu odlučila da pošalje jasnu poruku svom svekru.

Očigledno je da ju je mnogo pogodilo sve ovo, kao i to što je nju Miša Grof javno oblatio, kada je rekao kako je ona bezdušna, i da ne žali za preminulim suprugom, te da je samo zanima novac. Poznata voditeljka napisala je sljedeće:

“Dogodi se život, niko te ne pita. Zastane dah i vreme. Upoznaš demone među najbližima i anđele u ljudima koji ti dođu na put, savim slučajno i nenametljivo. Misliš da će te neko iz svega toga probuditi. Šutiš u šoku danima. Bez suza. Ne stigneš prigrliti bol. I shvatiš da si ponosan na svaki korak kojim si kročio tih deset godina, na ljubav koju si davao i primao, na činjenicu da ste gradili porodicu zajedničkim snagama i veselili se svakom novom postignuću. Da ste bili srećni kada je vaše malo čudo prohodalo, izgovorilo prvu reč, upisali ga zajedno u školu, ispratili je na završnoj priredbi, putovali svi zajedno i radovali se kao deca svakom novom zajedničkom iskustvu”. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučeno