Kako ste i sami vidjeli naša današnja tema bit će jedan od najboljih vozača Formule 1, Mihael Šumaher, a kada se samo malo skontamo, ko bi rekao da je prošlo više od deset godina, kako je najbolji vozač u historiji Formule 1, doživio stravičan pad, koji se desio na Švajcarskim Alpima, nakon koje je on završio u indiciranoj komi, i iz koje se ni dan danas još uvijek nije probudio.

Sva dešavanja nakon ove stravične nesreće koja ga je zadesila je veoma misteriozna, jer njegova supruga nikada nije htjela dozvoliti da bilo koji medij uđe u njihovu kuću i da ga snimi, a možemo na prste jedne ruke izborjati sve ljude koji su za sve ove godine imali pristup da uđu u njihovu kuću i da ga vide. Ono što su doktori predvidjeli kada je njegov oporavak u pitanju jeste da bi moglo doći do toga da on sjedi, ali ne i da se pomjera. Ono što je zanimljivo jeste to da se njegova supruga ponaša kao da se ništa nije desilo, pa su tako procurile informacije da je ona nedavno od bivšeg predsjednika fudbalskog kluba Real Madrid kupila kuću na moru u Španiji, i tu je navodno smješten njen suprug.

Isto tako, ona je investirala nedavno u jedan veliki ranč u Maljorci, koji ju je koštao 3 miliona eura, gdje želi da napravi veliki ranč konja, sličan onima koje već imaju u Njemačkoj i u Teksasu. Prema informaijama koje imamo, površina zemljišta je oko 54.000 kvadratnih metara, ali ima dosta objekata koji su zastarjeli, pa će oni morati da se ruše i da se ponovo grade. Još jedna od novijih informacija, jeste ta da je ona dozvolila da jedna njemačka TV ekipa pristupi njihovom domu, kako bi snimili dokumentarac o Šumaherovoj nesreći, ali nam nije poznato da li imaju dozvolu i njega da snime.