I danas malo govorimo o svadbama koje su itekako počele masovno da se održavaju kako su malo popustile mere sa korona virusom. Jako puno smo imali bračnih parova koji su odlagali svoje venčanje, dok ne dođe pravo vreme za to, da napokon mogu imati venčanje iz snova. Na tim svadbama i dalje se dešavaju ponekad čudne a nekad duhovite stvari. 

Međutim, u jako puno situacija imamo neke jako loše stvari koje se dese na svadbama apolicija tada mora da uzme stvari u svoje ruke. nekada dođe do raznih tučnjava, a nekada kao i u ovom slučaju i do upotrebe vatrenog oružja. najgore je od svega što mladenci moraju nositi tako ružne uspomene sa svog najlepšeg dana u životu. 

Sada jedna situacija koja se desila u Republici Srpskoj. Tako je Portparol PU Gradiška Vesna Vučić je rekla da je uhapšeni M.K. osumnjičen za izazivanje opšte opasnosti. Sve se to desilo nakon što je na svadbi ranio državljana republike Srbije.

“Policijskoj stanici Srbac je oko pola tri prijavljeno da je u prostorije zdravstvene ustanove u toj opštini dovezena osoba sa povredama leve noge koje je zadobila od vatrenog oružja. Policija je utvrdila da je S.Č ranio poznatog srpskog muzičara. Okrivljeni je u toku svadbe uzeo sačmaru iz kuće da ispali koji hitac čisto zbog veselja. Zbog nestručnog rukovanja umesto u vazduh Kovačević je hitac ispalio u pravcu šatora gde se nalazio nesretni Bučić koji je ranjen tom prilikom.

Preporučeno