Milka Forcan već dugo važi za istaknutu i uspješnu poslovnu ženu u industriji. Bila je veoma poštovana i smatrana je liderom u ovoj oblasti. Međutim, pre deceniju je donela odluku da se u potpunosti udalji od javnog života, kako bi se posvetila porodičnom životu.

 

 

Njena ćerka, koja se smatra njenom naslednicom, nasledila je mnoge vrednosti i kvalitete svoje majke, a posebno ističući ljepotu , i stas.Njena porodica, u kojoj su njen suprug Branko i njihovo dvoje dece, sin Filip i ćerka Jovana, centar je njenog sveta. Iako nije poznata javnosti, očigledno je da deca Milke Forcan zauzimaju značajno mesto u njenom životu i da su njen prioritet. Trenutno, njen glavni fokus je održavanje mirnog porodičnog života, a kao rezultat toga, retko posećuje javne događaje ili izlaže članove svoje porodice u centru pažnje, već ih čuva daleko od znatiželjnih pogleda javnosti .  Nedavno su korisnici društvenih mreža mogli pogledati zadivljujuću ćerku Milke Forcan.

 

 

Jovanine fotografije naišle su na divljenje i strahopoštovanje prema njenoj upečatljivoj lepoti, koja je izrazito slična onoj njene majke. Evidentno je da je Jovana nasledila majčin preduzetnički duh i vrednosti, što može biti značajna prednost u razvoju i uspehu u njenoj karijeri. Kao mlada preduzetnica, Jovana već stvara ime osnivanjem sopstvenog brenda i uspehom u poslovnom svetu. Njena dostignuća dokaz su kombinacije njenog genetskog potencijala, obrazovanja i talenta. Nije iznenađenje da je Jovana nasledila uspeh svoje majke u poslu, a ovo je odličan primer kako se ovi faktori mogu spojiti i stvoriti uspešnu karijeru.

 

 

Preporučeno