Vjerujemo da ste do sada jako puno puta gledali neke emisije koje su išle uživo, i da se onda desio neki jako neugodan trenutak koji je poremetio cijeli tok emisije. Baš iz tog razloga, voditelji koji rade ovakve emisije su pod posebnim pritiskom, i uvijek moraju reagovati na pravi način. Tako vam mi danas donosimo jedan detalj koji se desio u Srbiji, a koji nikoga nije ostavio ravnodušnim ko je gledao. 

Mi danas govorimo o Baji Malom Knindži, koji nikada nije bio kreme srpske estrade, i nije se baš puno pominjao po medijima, ali je jedan od najcjenjenijih pjevača čiji su nastupi uglavnom popunjeni, i gdje god da se pojavi napravi pravi mali dar mar. Pjeva, kao što znate tradicionalne stare srpske pjesme, koji ljudi iz inostranstva itekako vole. 

On je veliki patriota, a kako je njegova karijera napredovala i neke svoje životne detalje, otkrio je nedavno na Happy televiziji, kada je uživo i otpjevao neke pjesme, a u samoj emisiji su mu se javljale i neke njegove kolege sa estrade. Prva se javila njegova kolegica Ćana koja je rekla da joj je on najbolji kolega sa scene, i u kojeg ima apsolutno povjerenje, smatra ga za svoga drugoga brata. 

Nakon nje, se odmah u program uključio i Jovan Perišić. On je rekao da je neke njegove najveće hitove napisao upravo Baja, i da njega nije bilo, ne bi bilo ni Jovana Perišića. U tom trenutku za mikrofonom je Baja pustio i suzu. Bilo je poprilično emotivno. Volite li vi Baju?

Preporučeno