Lepa Brena je svakako pjevačica koja je najpostojanija na cijeloj balkanskoj sceni, jer njena karijera traje preko 30 godina, a njeni veliki hitovi iz doba Slatkog greha pjevaju se i dan danas, tako da se može reći da će se jako teško ponoviti neka nova Lepa Brena. Samo ako uzmemo u obzir da se na sceni pojavila sada već davne 1981 godine, onda se mojže reći da se ova žena jako i puno istrošila.

Biti na sceni toliko dugo vremena je itekako zahtjevan posao, pogotovo kod jedne žene koja ima itekako nježnije i senzibilnije tijlo od jednog muškarca. Tako je prije par mjeseci morala krenuti na terapije jer joj je kičma u jako lošem stanju, kao i koljeno koje je povrijedila kada je pala sa stepenica prije 20 godina. 

Međutim, kada pogledate njene fotke u posljednjih godinu dana, može se primjetiti da joj je kosa totalno ddrugačija, a ljudi su jako brzo shvatili da je riječ o perikama, a onda su osvanule i fotke sa odmora, kada je viđena njena prava kosa, ili ono što je ostalo od nje. Naime njoj kosa nakon jako dugog niza godina raznih tretmana, danas otpada u komadima, i zalisci su joj kao kod nekoga muškarca. 

I sama je priznala da muku muči sa kosom, i da ako se ovako nastavi, ona će ostati ćelava žena. Sada je opet odlučila da nešto promijeni da se ne vidi toliko njen nedostatak, jer se ošišala na paž i skratila je svoje šiške. Dobila je jako puno pozitivnih komentara. Vaša mišljenja?

 

Preporučeno