Nepredvidljivost sudbine može biti uznemirujuća, jer se nikada ne može znati kada će odlučiti napasti i učiniti ih sljedećom žrtvom. Godine i zdravlje nisu garancija protiv hirova sudbine, a svaki dan sa sobom nosi mogućnost tragedije. Ovu stvarnost oslikava stalan niz šokantnih vijesti kojima smo izloženi. Nažalost, ni ovaj dan nije izuzetak, jer žalimo za gubitkom jednog mladića iz Srbije.

Svijet influencera pogodila je još jedna tragična vijest jer je jučer poslijepodne u surčinskoj dvorani pronađen mrtav poznati YouTube ličnost Mirko Rašić (33). Kako prenosi Kurir, njegovo tijelo pronašla je kolegica influencerica. Mirko Rašić bio je nadaleko poznat po svojim sadržajima vezanim uz automobile na svom osobnom YouTube kanalu, gdje je često dijelio video snimke na kojima daje savjete vozačima kako izbjeći oštećenje vozila.

Mirko, automehaničar i influencer podrijetlom iz Beograda, započeo je svoje putovanje u svijet automobila s nepunih devet godina, radeći uz oca. Tijekom godina profilirao se kao stručnjak na području mehanike i automobilizma, a odnedavno je preuzeo ulogu vodiča i mentora vozačima putem svojih online videa. Njegov cilj je opremiti vlasnike automobila potrebnim znanjem da sami riješe neke uobičajene probleme s automobilom, čime će uštedjeti vrijeme i novac koji bi inače potrošili na posjet mehaničaru. Osim toga, on ističe znakove upozorenja potencijalnih kvarova i nudi savjete kako izbjeći da vas nepošteni mehaničari pokradu. Mirko vjeruje da ako odvojite vrijeme da bolje razumijete svoj automobil, možete uživati ​​u besprijekornijem iskustvu vožnje i dugoročno izbjeći nepotrebne troškove.

Učitelj je svoje znanje prenosio učenicima, a svojim pristupom dešifriranju dijagrama skrenuo je pozornost brojnih pojedinaca zainteresiranih za mehaniku i automobile. Raspršio je mišljenje da su automehaničari nečisti i nepouzdani praktičari. Njegova online platforma, koja nosi njegovo ime, prikupila je sljedbenike od 143.000 pretplatnika i nastavlja se širiti. Rašić je iskoristio svoj kanal kako bi motivirao i inspirirao mlade ljude da nastave karijeru u ovom području, unatoč njegovoj prljavštini i tvrdoći, koja sama po sebi može biti simpatična.

Preporučeno