Danas pišemo o jednom paru o kojem se poslednjih nekoliko mjeseci dosta pisalo, a po naslovu mogli ste da vidite da je riječ o Petru Graši i njegovoj ljepšoj polovini Hani Huljić. Oni su prije nekoliko mjeseci uplovili u ljubavnu vezu, kada su ih svi osudili a ono što je sve šokiralo jeste to da su oni bili dugogodišnji kućni prijatelji, i oboje su Hanu poznavali još od malih nogu. Nedugo nakon saznanja da su oni u vezi, stigla je vijest da su njih dvoje odlučili da se vjenčaju, a na vjenčanju bili su prisutni uži krug porodice i prijatelja, a onda su svi ostali u čudu kada su oni objavili najsretnije vijesti, a to je da je Hana u drugom stanju i da će oni da postanu roditelji.

To se i desilo prije nekoliko dana, kada se Hana porodila u jednoj bolnici u Splitu, a ono što je mnoge iznenadilo jeste da na tako bitan dan, Petar nije bio uz nju, jer je bio na turneji. Oni su dobili djevojčicu kojoj su dali ime Alba, i ona je poranila, jer je Hani termin za porođaj bio zakazan 22.jula. Tog dana uz Hanu su bile njena majka i njena sestra, a Hana razumije posao sa kojim se Petar bavi tako da mu ovako nešto nije zamjerila.

Sada pišemo o vijesti koja je sve šokirala i iznenadila, a radi se o tome da smo primili vijest da je on hitno primljen u bolnicu, a ovu vijest potvrdila je njegova menadžerka. Naime, prema pisanju hrvatskih medija, njemu je pao imunitet jer je on u poslednje vrijeme pretrpan sa obavezama, pa je zbog toga on završio u bolnici gdje je primio infuziju. Kako smo već naveli, ovu vijest za medije potvrdila je Grašina menadžerka Martina Podgorski.