Izreka po kojoj iver ne pada daleko od klade svakako se može iskoristiti u slučaju kćerke naše poznate glumice Radmile Živković, Bojane Bambić, koja je krenula majčinim stopama, i danas lijepo živi od svoga glumačkog posla. Majka i kćerka su na nekim projektima čak radile i zajedno, a jedno gostovanje u Budvi je moglo da ih košta glave. Prije nekoliko godina naša istaknuta glumica i njena nasljednica su doživjele tešku saobraćajnu nesreću, te im je objema nakon toga bilo narušeno zdravlje, pa su u bolnici u Crnoj Gori morale da ostanu više od planiranog, a sve je to svojevremeno i Radmila ispričala za medije:

” Sve se desilo iznenada. Moja kćerka Bojana i ja bile smo u taksiju kada je na nas kolima naletio taj čovjek. On je u krivini prešao na našu stranu preko pune linije i pri velikoj brzini zakucao se u naše vozilo. Mi smo išli 28 kilometara na sat, taksista je vozio u drugoj brzini, a taj čovjek koji nas je udario nije poštovao saobraćajne propise i kretao se prebrzo. Pritom je sve vreme razgovarao telefonom, to sam vidjela jer sam sjedila naprijed. Pojas i vazdušni jastuci spasli su mi život, ali i slomili rebra. Potpuno smo razvaljene”– potreseno je ispričala Radmila nekoliko dana nakon nemilog događaja.

Ispalo je da je njena kćerka izvukla deblji kraj jer je Bojana sjedila nazad u kolima i ničega se nije sjećala. Imala je jak potres mozga, te joj je gornja vilica bila slomljena, izbijeni su joj zubi, isječena joj je usna, desni pokidane, te je imala šavove i spolja ali i iznutra. Bojana je nakon svega bila pretrpjela veoma ozbiljne stresove i traume, te joj je trebalo skoro šest mjeseci da joj jedna kost zaraste. O njoj su brinuli i neurolozi, dok je Radmila bila smještena na traumatologiju

Ostatak teksta pročitajte OVDJE

Preporučeno