Biti poznat i popularan i biti dijelom estrade ima svojih velikih prednosti, ali i mana, jer se sa svih strana prati svaki vaš korak, kako od strane medija, tako isto i od strane običnih ljudi, pa i komšija. Tako su se , kako pišu mediji u Srbiji, komšije od poznate pjevačice Snežane Đurišić nedavno prepale kada su čuli jezive krike iz doma poznate pjevačice, a na kraju se ipak ustanovilo da krici dolaze od komšije koji stanuje pored pjevačice. Komšije su izjavile kako im je malo trebalo da pozovu policiju. Naime, usred noći su neki od njih začuli jezive krike, koji su dolazili iz doma pjevačice, pa su se svi bili prepali da se Snežani desilo nešto jezivo:

” Mi smo Snežine komšije godinama, znamo se od kada se doselila i praktično smo kao rođaci’‘ – rekla je za medije komšinica iz Jajinaca.

Ona je rekla da je to bio i razlog zašto su se svi prepali, jer je Snežana svima draga, a svi znaju da je tu sama ako Vanja nije sa njom. Komšinica je priznala da im je malo trebalo da pozovu policiju, ali onda je jedan od komšija otkrio kako ti jezivi krici ne dolaze iz njene kuće već iz jedne vikendice koja se nalazi nedaleko od Snežanine kuće. Kako je rekla komšinica, oni ne poznaju te ljude iz vikendice, pa nisu htjeli ni da se mješaju. Kako je navela, ti su se ljudi u međuvremenu bili smirili, te se svi nadaju da se nije radilo o nekom nasilju u porodici. Ipak, kako ističe ova komšinica, njima je najbitnije da je sa Snežanom sve u redu, te da ona tada nije ni bila u svojoj kući i da krici nisu dopirali iz njenog doma.