Dugo vremena se nismo doticali, najgledanijeg rijaliti programa u regiji a to je svakako Zadruga, koja je porušila apsolutno gledanosti svih sezona do sada Naravno, razlog broj 1 prije svega jeste Kristijan Golubović, koji je za ogromne pare ušao u rijaliti, i u preko 90% vandrednih situacija koje smo do sada mogli da vidimo bio je uključen i ovaj nekadašnji kriminalac. 

Međutim, kada su u pitanju delikatne i seksipilne scene, njega tu jednostavno nema jer je dao obećanje svojoj supruzi da neće biti dio tog folklora, i za sada se jako dobro drži. Međutim, vidjećemo kako će da uspije u cijeloj toj priči kada uđe u sami rijaliti i Stanija Dobrojevićm koja je njegova bolna tačka po tom pitanju. 

Što se seksualnih scena tu nikako ne manjka akcija, sve dok je Miljane i Zole koji se svaka 2 do 3 dana poseksaju da valja. To im je toliko postalo normalno, da samo fali da se još poseksaju u glavnoj sobi gdje ima ogroman stol za sastanke. Međutim, svi oni koji su sinoć propustili dešavanja u naselju u Šimanovcima, imaju za čime da žale. Tako su Sanja Stamković i Anđelo Ranković bili u zategnutim odnosima u posljednje vrijeme. 

Međutim, kasno sinoć su pokazali kako nema krize za njih dvoje. Jednostavno su se zašuškali u sobu za izolaciju i pokazali šta znaju i umiju. Pogledajte i sami kako je to sve izgledalo. 

Preporučeno