Velika Britanija je u svakom mogućem pogledu fokusirana na kraaljicu i na sve što se dešava na engleskim dvorima, a ona je uvek jako zanimlljiva medijima. Ono što je ajko interesantno za nju je to, da je nedavno napunila i svoju 96 godinu, i da dalje izgleda više nego dobro. Nedavno je ispratila i na večni počinak svoga supruga, koji je preminuo u 91 godini života od posledica upale pluća.

Za njih je decenijama unazad kružila priča da rade sve i svašta, od toga da napuštenu decu sa engleskih ulica dopremaju u svoj dvorac, i tamo u podrumima im rade sva i svašta. Čaak je za njenog supruga kružila priča da je pe dofil, i da je unesrećio jako veliki broj mladih dečaka. Za nju sa druge strane kruži priča, d je već par puta menjala kompletnu krv, kao i to da je promenila sve krucijalne organe.

Međutim, ostaje misterija, kako se još uvek drži tako dobro. Međutim, kako je krenula silna pandemija sa korona virusom, i ona se zaštekala u svoj dvorac, i sa njome su samo još 3 služavke, koje se nigde ne miču od nje. Zabranjeno im je ići kući, a ona od straha da se ne razboli ne komunicara gotovo ni sa kim.

Sada je izašao jedan insajder da je ona već preko svojih saradnika napravila plan i proggram za dan kada preseli na onaj svet. Tako se tačno zna ko može da bude na sahrani, i kakav će protokol uopšte da bude. Zanimljivo je da ne želi da tamo bude njena snaja.

Preporučeno