Već smo danas pisali jedan članak vezano za Lepu Brenu, kako je opet nešto radila na sebi, aa uradila je skroz novu frizuru, koja je sigurno podmladila nkeih 10 do 15 godina. Žena napokon uživa u plodovima svoga rada, jer je napokon prodla Grand, te je zajedno sa Sašom Popovićem zzaradila po 15 miliona evra. 

Odmah je sebe počastila sa luksuznom jahtom, koju je platila skoro 6 miliona evra, a zzajedno je sa Bobom i sinom Viktorom na luksuznom krstarenju. Viktor je ponovo pekinuo sa Sandrom, tako da sa roditeljima uživa u novoj jahti. Svi vrlo dobro zznamo kako je sve počelo što se tiče Lepe brene. 

Početkom 80 ih godina Slatki Greh je ostao zbog bolesti bez svoje glavne pevačice, te su morali jako brzo da nađu rezervu za nju Izzbor je pao na mladu Fahretu Jahić, koja je definitivno sve oduvala sa svojim scenskim nastupom. Zaboravili su na staru pevačicu, a Lepa brena je postala najtraženija pevačica u Jugoslaviji, a sve devojčice su preko noći želele da postanu Brena. Slatki greh je bio definitivno kompaktan sastav, koji se na kraju raspao pred sami kraj 80 ih godina prošloga veka. 

Lepa Brena se ovih dana prisetila svoga kolege iz grupe kojem je nedavno bila godišnjica smrti, i podelila je jedan jako tužan stori. Branislav Mijatović Mija je preminuo tačno pre godinu dana, a brena je naglasila da je on bio i više nego bitan faktor celog uspeđnog tima. 

Preporučeno