Kako ste i sami mogli da zaključite, naša današnja tema jeste poznata pjevačica Nada Topčagić koja se već davno izborila za svoje mjesto na domaćoj estradnoj sceni, a o njenoj karijeri jednostavno suvišno je i pričati. Nada je neko koje uvijek nasmijan i puna je pozitivne energije koju prenosi na sve u svom okruženju, a sada prema saznanjima koja imamo njen dom ispunjen je tugom.

Prema njenim riječima to je nešto najgore što je moglo da se desi, a radi se o tome da je ona na društvenim mrežama postavila sliku njenog kućnog ljubimca Badžija, koji je nažalost preminuo. Ovo je za Nadu bio veliki udarac, i ona se sa veoma emotivnim riječima oprostila od svog malog prijatelja, a za svog psa ona je bila mnogo vezana, pa je tako ona uz objavljenu fotografiju napisala sljedeće:

“Danas mi je jedan od najtužnijih dana u životu. Poslije 15 godina rastala sam se od svog ljubimca, mog dragog Badže. Moj Baki bio je ljubimac svih koji su ga upoznali, a naročito komšija. Mnogo ćeš mi nedostajati moj Badžice i zauvijek ću te čuvati u srcu. Voljela te i zauvijek će te voljeti tvoja Nada Topčagić”, napisala je vidno potrešena pjevačica. Evo i sami pogledajte pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno