Zadruga 5 je rijaliti koji je već uveliko krenuo i svaki dan imamo priliku da pročitamo neku vest koja nas uvek iznova i pšokira. Neki kažu da je to sve itekako namešteno, ali ipak sve je to deo šou biznisa, zar ne? Ono što svi uvek čekaju, jesu scene se ksa, koje i ove sezone skoro nikako ih ne manjka.

U skoro svakoj sezoni uvek imamo nekog novog takmičara, koji nas iznenaadi sa nekom jako tužnom ili sretnom pričom, pa ni ova sezobna nije baš puno drugačija od ostalih. Međutim, imamo i svađe i obračune koji nisu nikako u manjku, a u njima prednjače Mensur i Car, ali samo čekamo i Lepog Miću i Mikija Đuričića koji vuku svoje duele još od prošle sezone, kada su se i oficijelno potukli.

Tako je sinoć u toku emisije “Pretres sa Milanom” u okviru rijalitija Zadruga, voditelj Milan Milošević je započeo prvu temu, a tiče se potresne ispovesti od Viktorije Milošević, koju je sveštenik silovao kada ije imala samo 12 godina. Tako je Milan govorio o tome koliko je ova priča ispričana u rijalitiju odjeknula u medijima, i kako su je svi emotivno dočekali, pa je tako i sam voditelj u jednom trenutku briznuo u plač, sažalivši se na njenu jako tužnu sudbinu.

“Ja se stvarno izbvinjavam, meni nije dobro, ja ne mogu da pričam više”, rekao je voditelj Milošević koji je celo vreme se trudio da pokrije lice sa rukama, a bilo je očito da je zaplakao. Viktorija je odmah zakukala zakedno sa njim, a u Beloj je kući je nastao veliki muk. Kako je emotivna cela priča bila, pogledajte i sami u nastavku.

Preporučeno