Na reviji Igora Todorovića u Beogradu, haljina Tamare Vučić bila je posebno upečatljiva iz više razloga. Iako su se i ostale prisutne žene krasile u zadivljujućim odjevnim kombinacijama, prva dama je uspjela ukrasti reflektore i nadmašiti ih sve.

Tokom nedavnog događaja na kojem je Todorović predstavio svoju novu BELLA kolekciju, supružnica predsjednika Aleksandra Vučića stigla je u zadivljujućoj čipkanoj haljini. Činilo se da je kolekcija imala snažan naglasak na bijeloj boji, koja bi, ako bi se malo produžila, mogla ostaviti dojam vjenčanice. Tamarina figura bila je naglašena pripijenom odjećom koju je nosila, što je skrenulo pažnju na njenu manekensku građu. Njen izbor crvenih sandala i laka za nokte dodao je šarenilo njenom inače netaknutom izgledu, zbog čega se ističe kao najbolje odjevena među modnim entuzijastima koji prisustvuju ekskluzivnom događaju. Reviju, održanu u bliskoj zajednici ljubitelja mode, odlučno je pobijedila Tamara svojom upečatljivom odjećom.

Usred modne revije, u izboru za najupečatljivije odelo pobedila je niko drugi do bivša ministarka Zorana Mihajlović. Uprkos tome što se nije pridržavala predloženog kodeksa oblačenja, hrabro je obukla upečatljivu crnu suknju i bijeli sako, ostavljajući gledaoce u strahopoštovanju prema svom modnom smislu. Jednoglasno je dogovoreno da izgleda apsolutno zapanjujuće. Vjera Mujović, glumica, viđena je u bijelom odijelu koje je izgledalo od istog materijala kao i haljina Tamare Vučić. Međutim, poznati dizajner koji je spojio sve ove žene bio bi bolje opremljen da artikuliše nijanse i sličnosti između ove dvije odjeće.

Izvor inspiracije za novu emisiju bila je nevjerovatno hrabra priča Svetlane Slapak, koja ima albinizam i skoro je potpuno slijepa, a preostalo joj je samo 2% vida.

Preporučeno