Kako ste i sami mogli da zaključite naša današnja tema se odnosi na novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a u nastavku ćemo da pišemo o našoj poznatoj glumici Anđelki Prpić, koja je bila jedna od gostiju u popularnoj emisiji Amidži šou koju vodi Ognjen Amidžić. Glumica je u novoj rubrici igrice “intimne kuglice”, otkrila jednu situaciju koja je sve iznenadila.

Naime, radi se o tome da je ona sa svima podijelila da je jednom prilikom u tržnom centru ona izgubila svoje dijete, pa je rekla da se to desilo više puta, i da bi joj zaista trebalo puno vremena da nabroji sve situacije u kojima joj se to desilo, a cijelo vrijeme dok je ona pričala se smijala, pa je tako ona rekla sljedeće:

Šalim se. Jesam, nažalost više puta se desilo. Nije bilo tragično, naravno, ali u toj sekundi sve je prestrašno. Bili smo u nekom tržnom centru, mislim da sam baš sinu nešto kupovala i valjda od te silne dece odjednom vidim da nema mog deteta! On je imao onaj “bajs” bez pedala, znaš oko kad se puste, pa tako drže balans… On je tako otišao negde, a ja sam počela da vrištim po radnji: “Jakša! Jakša! Jakša”, da bi on u nekom momentu on naišao. I sad ja onako gledam šta ću, vaspitna metoda, dečiji psiholozi su mi rekli da jedino kada je dete životno ugroženo, skroz je legitimno da budeš grublji”, rekla je ona pa je dodala:

“Naravno, nisam tukla dete, ali sam čučnula i uzela ga za ruku i kroz zube mu rekla: “Nemoj više nikada da si ovo uradio”, baš sam zapenila… Uglavnom, u tom momentu dok ja penim i pričam, dolazi neka žena sa decom i kaže: “Jao, deco, hajde da se slikate, vidite ko je tu”, ja joj kažem da sačeka trenutak jer pričam Jakši nešto, a ona meni kaže: “Dobro, mi žurimo, mora sad”… “Izvinite, vaspitavam dete”, to sam odgovorila, tako da celu to njegovo gubljenje pamtim po toj nestrpljivoj gospođi”. Vaša mišljenja?

Preporučeno