Jelena Karleuša i Duško Tošić u poslednje 3 godine, muku muče sa svojim brakom, a u njemu su samo ostali zbog svoje dve ćerke, a jednostavno to više nije to. Verujemo da svi znate da je sve eksplodiralo početkom 2019 godine, kada je raskrinkana njihova velika afera, a saznalo se da ga je jelena varala sa njegovim kolegom, Ognjenom Vranješom. 

Afera se protegla na celu godinu, a Duško je jako brzo otpratio svoju suprugu sa društvenih mreža, i već se uveliko pričalo o razvodu braka. Međutim, na jedno veliko čuđenje cele javnosti ali i fanova, oni su ostali u braku. Nakon toga ako ih pratite na Instagramu mogli ste da primetite da su se oni samo slikali sa svojom decom, a da zajedničku fotku nisu izbacili preko 3 godine. 

Baš su te prelepe devojčice i tema našeg današnjeg članka, jer su one rođene na isti datum, ali su drugo godište, i one su slavile rođendan. Pošto je Duško odsutan, jer nastupa sa svojim klubom u turskoj ligi, on je izbacio insta stori na kojoj su slike njegove 2 ćerke, a napisao je i prelepu čestitku, a između je stavio veliko srce. 

Sa druge strane Jelena Karleuša je na svoj način odlučila da počasti svoje dve ćerke, jer ih je odvela na lukssuzni vikend odmor i to nigde drugo nego u grad ljubavi-Pariz. 

Preporučeno