Danas ćemo da pišemo o Veljku Belivuku, javnosti poznatijem kao Velja Nevolja, koji je zajedno sa ostalim članovima njegove kriminalne organizacije u zatvoru, i njima se sudi za najmanje sedam ub istava koje su oni počinili i to na brutalan i svirep način. Nakon njihovog hapšenja i padanja njihove grupe, u medijima su se pojavili š*kantni detalji o tome na koji način i kako su se oni rješavali svojih neprijatelja, a fotografije koje su imale uznemirujući sadržaj i nisu bile baš za svakoga.

Inače, zanimljivo je to da je on dok je bio na slobodi vozio blindirani BMW, koji vjerovali ili ne može da izdrži čak i udar zolje, a riječ je o modelu koji inače košta oko 300 hiljada eura, i koji posjeduje šesti stepen zaštite, tako da je on skoro pa neuništiv. Zanimljiva je informacija da je ovo jako moćno vozilo, koje ne posjeduje čak ni predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, a navodno je on namjenski rađen za Belivuka i to u Turskoj, a to je sredio preko tamošnjeg klana koji je vođu škaljaraca Jovana Vukotića, u?ijenog 8. septembra, izdao kavčanima.

Izvor za medije na ovu temu je rekao sljedeće: “Turski stručnjaci su napravili takav stepen zaštite da se signal mobilne telefonije prekida čim se vrata zatvore. Na taj način je mogao bez bojazni od prisluškivanja da razrađuje krvave planove. BMW je težak čak sedam tona pa je policija morala da pozove specijalnu dizalicu da bi ga prebacila na parking Direkcije za upravljanje oduzetom imovinom”, kaže izvor iz istrage. Ostatak teksta pročitajte ovde.