Danas malo govorimo o domaćem šou biznisu, i zvijezdama koje i nisu toliko povezane sa pjevačkim poslom. Vrlo dobro se zna koliko su društvene mreže danas bitne i popularne, ako ih nemate, vi i ne postojite. Veljko Ražnatović neko je ko jako često koristi društvene mreže, naročito Instagram i na njemu objavljuje sve svoje poslovne uspjehe, a i detalje iz privatnog života.

Ne prođe niti jedan dan a da se on ne oglasi na ovoj društvenoj mreži. Uglavnom su to slike iz privatnoga života, u posljednje vrijeme jako puno objavljuje storija vezano za svoga nasljednika Željka. Pored toga javlja se i sa informacijama vezano za svoju majku, ali i rodnu kuću svoga djeda i babe u Žitorađu.

Pored toga, ako slučajno niste znali Veljko Ražnatović je jako veliki zaljubljenik u pse, a ima ih jako veliki broj, toliko ih voli i pazi da im je u Titelu napravio veliki boks, a u pitanju su uglavnom psi koji se mogu koristiti u borbama, i bar 1 ili 2 je uvijek sa njime, pa čak i da krene u nedjeljnju šetnju, oni mu prave društvo. Međutim, da neke stvari Instagram ne podnosi pokazuje i sljedeći podatak.

Naime, Veljko Ražnatović je postavio stori gdje je on kao dvogodišnjak, a u naručju ga drži njegov otac. Nekome je zasmetala ova slika, i on je odmah prijavljen, te je njegov stori uklonjen, a Veljko je podivljao, podijelio je novi stori u kojima je koristio jako ružne psovke, onome ko ga je prijavio. Nije ni svjestan ko je bio Arkan.

Preporučeno