Veljko i Ceca Ražnatović  ponovo su upali u žižu javnosti svih medija u Srbiji. U obiteljskoj kući Ražnatovićevih u Ljutice Bogdana već dulje vrijeme uvelike se pakira, primjećuje se da se tu nešto ipak dešava. Kako ekskluzivno saznajemo, Veljko je napustio vilu na Dedinju. Razlog zašto je ostavio sina Željka i Bogdanu više je nego opravdan. Veljko je iznajmio stan u Novom Sadu jer lokacija više odgovara obavezama i ciljevima koje je sebi postavio. Dva puta tjedno trenira u Novom Sadu i Veterniku, a puno mu je zgodnije boraviti u Vojvodini nego putovati u Beograd. Veljku predstoji važan turnir, pa je zbog toga odlučio da se izoluje.

U dogovoru sa suprugom Bogdanom unajmio je stan i odselio. Bogdana se složila s njegovom odlukom jer je svjesna koliko mu je turnir značajan. Kako saznaje izvor Scandal!-a, dok njega nema, Bogdana će sa sinom Željkom boraviti u Cecinoj vili. Ipak, s djetetom će povremeno posjećivati ​​Novi Sad jer su navikli na druženje i rijetko su razdvojeni, što je u jednu ruku i normalna stvar. Boksač Veljko Ražnatović sada je obiteljski čovjek; oženjen je Bogdanom Ražnatović i otac je dvojice sinova Željka i Krstana.

Mediji su ga ranije povezivali s raznim poznatim ženama, no u međuvremenu se skrasio. Šuškalo se da je u vezi s pjevačicom Angelinom, jer su zajedno viđeni u Guči 2014. Pjevačica je sada progovorila o vezi s Ražnatovićem, navodeći da njega i njegovog brata Tasu poznaje od djetinjstva i da uvijek su bili divni pojedinci. Čak je na svom rođendanu upoznala i njenog dečka Gudeljea, a svi su u super odnosima. Na proslavi rođendana imala sam zadovoljstvo upoznati sve i primijetila sam pozitivnu dinamiku među njima”, rekla je Angelina, a zatim je objasnila svoju osobnu vezu s Veljkom. “Poznajemo se još od vrtića, čak smo imali i ‘vezu’ tijekom tog vremena, ako to ima ikakvog značaja.” Trenutačno svi imamo prijateljski odnos”, potvrdila je Angelina, prenosi “Stori.

Preporučeno