Jako mali broj ljudi u javnosti zna da se Lepa Lukić udavala čak tri puta a prvi put na ludi kamen ona je stala vrlo mlada i to sa danas pokojnim Tomom Lukićem čije prezime nosi kroz čitavu karijeru. Drugi put se na večnu ljubav zavetovala menadžeru Vladimiru Peroviću, kojeg je uhvatila u preljubi a treći put srce je poklonila Milanu Milanoviću kraj kojeg je provela gotovo dve decenije.

Tako je svaki od ovih muškaraca ostavio je pečat u životu pevačice narodne muzike, ipak čiji se da je njoj oduvek njabolnije bilo da govori o ljubavi iz mladosti. Prvi muž Lepe Lukić po priči kraljice narodne muzike, tačnije njene bliske prijateljice Nade bio je bolesno ljubomoran. On je nju pratio, branio joj da radi, čak joj je pretio smrću, navukao je i na kocku a kada je tražila razvod povlačio ju je po sudovima sedam godina. “Toliko ju je voleo da prosto nije umeo da se kontroliše.

Smetao mu je njen posao i zahtevao je da ga napusti. Ona nije htela da se odrekne karijere jer je bila u zenitu slave. Toma ju je mnogo voleo i nije mogao da se suzdrži. Uhodio ju je. Pretio joj je da će je ubiti, nije znao šta priča. Ona je baš strahovala, a na kraju, kad ga prođe, bude mu žao i kaže joj: „Zar misliš da bih te ja ubio“. To je možda govorio u afektu. Sedam godina je sve to trpela, a on joj nije dao razvod. Nije mogao da shvati da više ne mogu zajedno da žive. Ma pakao” pričala je za medije ranije Lepina drugarica i dodala da je pevačice tek pred smrt prvom suprugu oprostila grege, jer ju je on to zamolio na samrtničkoj postelji. Ostatak čitajte ovde. 

Preporučeno