Moramo da kažemo iako je zasnovao novu porodicu i po drugi put se ostvario u ulozi oca kada se pojavio u medijima Ivan Ivanović je bio u jako srećnom braku sa Zoricom Trivić sa kojom je dobio ćerku Stašu, a njihova ljubav važila je za onu “do kraja sveta i veka”. S obzirom da nije javna ličnost, bivša supruga poznatog voditelja se poslednjih godinu dana sve manje spominje u javnosti međutim slike sa venčanja Ivana Ivanovića i Zorice Trivić tu su da nas podsete kako su oni nekada istinski bili srećni.

“Smatram da se svako istinski zaljubi samo jednom, pa je tako bilo i u mom slučaju. Tada sam se i oženio. Sve pre Zorice bila je varka jer nisam znao da postoji bolje. Volim da kažem kako sam sve vreme ja nju osvajao, a onda smo se mnogo zavoleli” – izjavio je davnih dana Ivan, govoreći o svojoj prvoj supruzi kojoj je u opštini Voždovac izgovorio sudbonosno da. Jako neobično odeveni za ovakvu jednu priliku zaljubljeni mladenci pred matičara su stali u farmerkama i japankama, a jedina naznaka da je u pitanju venčanje Ivana Ivanovića i Zorice Trivić bio je venčić od belog cveća u njenoj kosi, kao i mali bidermajer koji je držala u rukama.

Kao priči iz romana bila je i njihova ljubav, a voditelj je u nekoliko navrata bez ustručavanaj pričao kako su se nekoliko puta upoznavali, pošto bi ona od jednog do drugog susreta zaboravila da ga je ikada srela. Nekoliko puta ju je i prosio, ne obazirući se na njeno “ne”, međutim upornost se isplatila i uspeo je da je osvoji. ostatak čitajte ovde. 

Preporučeno