U današnjem članku pisat ćemo o pjevačici Jeleni Karleuši, jednoj od naših najpoznatijih pjevačica. Jelena je poznata po svom specifičnom stajlingu oko kojeg se uvijek potrudi, ali isto tako i po fotošopu koji koristi kao i sve njene ostale koleginice. Mi u nastavku govorimo o jednom njenom nastupu koji je ona imala u Bosni i Hercegovini, tačnije u Mostaru, gdje su posjetioci komentarisli njen izgled.

Naime, radi se o tome da se Jelena našla na meti kritika pijedinih njenih posjetilaca na koncertu koji je ona održala u Mostaru, a mnogi su nakon završetka njenog nastupa pojurili na društvene mreže kaklo bi otkrili kako to ona izgleda uživo. Kao i uvijek, tako je i na ovom nastupu ona odabrala posebnu kombinaciju, pa je nastupala u brusu i helankama marke “Versaće”. Prije nego je ona izašla da pjeva na društvenoj mreži Instagram ona je postavila svoju fotografiju.

Međutim, nakon nastupa njeni posjetioci su brže bolje pojurili na društvene mreže kako bi uporedili fotografije, a onda su rezultatom svi bili šokirani, i mnogi su prokomentarisali kako ona uopšte ne izgleda kao na društvenim mrežama. Tako je jedan pratioc napisao da je to ipak nemoguće, jer Instagram prikazuje realnost, pa vjeruje da je u pitanju neka greška. Da li je on ovim komentarom bio sakrkastičan ne znamo, a evo i sami pogledajte kako je to sve izgledalo, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno