Dalila Dragojević jedna je od najintrigantnijih učesnica koje su se pojavile u rijalitiju Zadruga, a koja je od strane naroda osuđena zbog onoga što je uradila na televiziji, tačnije kada je prevarila svog sada bivšeg muža Dejana Dragojevića, i ušla u vezu sa Filipom Carem, a kako je njihova veza bila turbulentna i sami smo imali priliku da ispratimo. Dalila sada uživa napolju i slobodi koju ima, a sve to imamo priliku da ispratimo na njenom Instagram profilu gdje je mnogo aktivna.

Nakon završetka rijalitija ona se najviše plašila susreta sa svojim ocem, koji ju je žestoko osudio zbog onoga što je uradila Dejanu, ali i zbog njenog cjelokupnog ponašanja u rijalitiju i sve što je pokazala, a nije pokazala ništa dobro. Dalila je snimala svoj prvi susret sa ocem nakon deset mjeseci, ali na snimku nismo imali priliku da vidimo ništa, iako vjerujemo da su oni obavili ozbiljan razgovor van kamera. Ono pti je iznenadilo sve jeste to da je Huso otkrio kako je dobio poziv da bude učesnik šeste sezone Zadruge, koja bi trebalo da počne u septembru mjesecu.

Kako je istakao za to postoji itekako velika mogućnost, a rekao je sljedeće: “Ja svojoj ćerki ne mogu ništa. Ona će najverovantije ući u “Zadrugu 6″. Da je mene slušala, ne bi ušla ni u petu sezonu. Ali ona ne sluša ništa. Šta ja mogu, ako ona potpiše ugovor? Nemam ja nikakva prava tu. Eto možda i ja uđem u rijaliti i mene su zvali”, rekao je on, a onda se dotakao i njenog novog dečka sa kojim je u Budvi, pa je rekao: “Nije mi još saopštila da ima momku. Ja tu vezu ne podržavam. Želim da bude sama nakon rijalitija i da se oporavi”. Cijeli intervju možete da pogledate ovde.