O pjevačici Viki Miljković uvijek možđe da se priča, a ona je jedna od onih koja je u svom poslu itekako uspjela, i izgradila je nevjerovatn u karijeru, sa jako lijepim pjesmama. Za razliku od njenih koleginica Viki se nije toliko služila sa golotinjom, skandalima i svim ostalim da bi bila u centru pažnje ili tema medija, dovoljno je bilo da samo pjeva i pokaže svoj talenat.

Viki je već dugi niz godina u braku sa poznatim kompozitorom Tašketom, sa kojim je ona dobila sina, koji je nažalost jedno vrijeme bio bolestan, ali je na kraju uspio da se iz svega izvuće. Pjevačica je u nekoliko navrata govorila kako je dolazilo do situacija da on jedva da može da stane na noge, ali je na kraju uspio sve da prevaziđe i sve to sada je iza njega. ON danas ima devet godina, zdravo dijete, a sa obzirom da je bio uvijek bolestan, nema popuštanja kada je loš u školi ili napravi neki problem kod kuće.

Oni su nedavno gostovali u emisiji Ekskluziva, i tu je Andrej svima otkrio da njega mama Viki kazni kada on nije dobar, pa je tako on rekao sljedeće:”Mene mama kažnjava tako što kaže “Ne smeš da se igraš sa prijateljima mesec dana” ili “Ne smeš sada da gledaš televizor”, ali retko imam kazne. Samo imam kaznu, pošto idem u nemačku školu, pošto je tamo najbolja ocena jedinica, pa ako dobijem možda trojku, onda dobijem kaznu, ali nije uopšte stroga”, rekao je on. Onda je Viki rekla i ovo: ”Nije pomogao nijedan zvanični ili bapski lek. Išli smo kod lekara, uradili analize krvi i to je trajalo nekoliko dana, a onda je temperatura spala i to je bilo prvo veče da je Andrej normalno spavao. Taman kada sam pomislila da je sve prošlo, probudio me njegov plač: zapomagao je kako ne može da stane na noge. Ti trenuci su bili strašni – ne ponovilo se!” rekla je poznata pjevačica.

Preporučeno