Brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje jedinstven je u svakom pogledu. Dvojac dijeli strast prema glazbi i čak nastupa zajedno u istom bendu. Unatoč općem uvjerenju da previše emocionalnog ulaganja u partnera može naštetiti dugovječnosti braka, snažna povezanost para dokazuje suprotno. Njihova međusobna ljubav očituje se na svim područjima života, a oni koji ih poznaju očekuju dugu i sretnu zajedničku budućnost.

Brak Ane Štajdohar i Nikole Demonje dodatno je učvrstila prisutnost njihove djece, Nie i Leva. Kao ponosni roditelji, u potpunosti su predani tome da njihova djeca dobiju najbolje moguće obrazovanje i odgoj. I Nia i Lev dobro su odgojeni i ističu se među svojim vršnjacima, ističući se u raznim aktivnostima. Tijekom nedavnog televizijskog gostovanja, Nikola je otkrio da su on i Ana odlučili da svojoj maloj djeci neće dopustiti korištenje društvenih mreža, a da će im pristup omogućiti samo ograničeno kada budu stariji. Ovo naglašava njihovu predanost osiguravanju sigurnosti i dobrobiti svoje djece.

Njegovu tvrdnju podržali su brojni pojedinci, a posebno pjevačica koja je svoj život posvetila očuvanju svojih potomaka i usmjeravanju na pravi put. Ana i Nikola svo svoje slobodno vrijeme koriste za sadržajne aktivnosti sa svojom djecom Lavom i Niom. Uživaju u crtanju, pisanju i čitanju s njima, i oduševljeni su svjedocima njihovog napretka u tim nastojanjima. Nagađa se da Demonja nije bio na nedavnom događanju Story Celebrities Only, kojega je sponzorirao Somersby, jer su se brinuli o svojoj djeci koju nije imao tko čuvati. No, Ana na događaj nije došla sama jer je crvenim tepihom hotela Metropol prošetala s glumcem Radetom Nikolićem, bivšim suprugom popularne glumice Sofije Juričan.

Fotoreporter je uhvatio trenutak u kojem glumac i pjevačica stoje jedan pored drugog i zauzimaju pozu za kameru. Nakon daljnje istrage, otkriveno je da su dvije osobe bile prijateljice dosta vremena i da se jako cijene. Nakon 12 godina provedenih zajedno u blizini Sofije, Radomir je donio odluku da raskine brak, što je izazvalo veliku buru u medijima. Nakon objave, bio je primjetan nedostatak bilo kakvih ažuriranja u vezi s njegovim emocionalnim stanjem. Stoga je mnoge iznenadilo kada su ga vidjeli u društvu Ane, zapanjujuće lijepe žene.

Preporučeno