Za kvakitet svog zdravlja mnogi probaju sve što su u mogućnosti kakao bi poboljšali njegov kvalitet i da bi izliječili neko oboljenje koje ga muči. Mnogo  zdravstvenih problema kreće od jetre jer ako ona nije zdrava prouzrokovaće mnoge druge , veoma ozbiljne probleme u našem organizmu.

Ako se jetra napuni otrovima onda ona ne može obavlajti svoju funkciju, nije u stanju izbacivati toksine da se očisti. Jedan od glavnih uslova da se neko osolobodi viška kilograma jeste čista i zdrava jetra. Ako on nije u pravoj funkciji pročes mršavljenja je prosto nemoguć. Za čišćenje jetre od toksina trebate isprobati recept koji će je u potpunosti očistiti. Samo je potrebno konzumirato tri dana a dok uzimate ovaj napitak treba da jedete svježu i zdravu hranu.

Tako će detoksikacija jetre krenuti na bolje i počećete da gubite kilograme koji vas opterećuju. Uzmite 3 limuna , 1 šolju isjeckanog peršuna , 5 stabljika celera i 6 šolja vode. Sve to zajedno izmiksajte i dodati vodu i promiješati. Piti 2 čaše tri puta dnevno na prazan stomak . Pauza sedam dana i ponoviti.