Pjevačičina veza s dvadeset godina starijim producentom nije tajna
Žika Jakšić iza sebe ima dva propala braka i poznat je po burnom ljubavnom životu. Važio je za miljenika žena, a jednom je prilikom zaveo 20 godina mlađu pjevačicu Slavicu Ćukteraš.

 

Njih dvoje bili su u emotivnoj vezi sve dok se pjevačica nije zaljubila u nogometaša Vladu Avramova, a voditeljica u braku s Dajanom Paunović. Sada je na Instagram stranici koja čuva slavne uspomene osvanula fotografija zabavljanja Slavice i Žike.

 

Pjevačičina veza s 20 godina starijim producentom nije nikakva tajna, a šuška se da je Jakšić pjevačici pomagao na početku njezine karijere.

– Glazbeno je mogla napraviti više. Nije krio da smo u vezi jer je to bila ljubav, ali prošlo je. Slavica mi je jako važna i za nju me vežu lijepe uspomene – rekao je ranije Žika.

 

Podsjetimo, i Žika oko sebe ima mladu djevojku, o kojoj ne želi javno da priča, a svoju bivšu partnericu nikada nije želio.

 

– U životu nisam imao puno žena. Imao sam deset godina u prvom braku i sedam godina u drugom, ali ako zbrojim sve te godine, ni broj žena nije nešto velik. Nemam se čime pohvaliti jer mi je svejedno. Pet je žena koje su ostavile trag u mom srcu i sve ih volim, poštujem i cijenim. Zato sam hteo da pozdravim Dajanu, stvarno je prelepa, čuvala je našeg sina Dušana kao što je Snežana čuvala mog starijeg sina Andriju – rekao je tada producent.

Preporučeno