Nastavljamo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a u nastavku ćemo da se bavimo sa jednim od poznatijih parova sa naše javne scene, a riječ je o glumcima Vojinu Ćetkoviću i Slobodi Mićalović. Naime, oni su u skladnom braku već nekoliko godina, a sada se pojavila fotografija na kojoj se vidi kako je Vojin uhvaćen sa jednom svojom starijom koleginicom i to u veoma prisnom izdanju, pa se povodom toga odmah oglasila i Sloboda.

Kako smo već naveli oni su u dugogodišnjem braku u kojem su dobilu i djecu, a na društvenoj mreži Instagram pojavila se fotografija gdje Vojin grli jednu svoju stariju koleginicu, a poza u kojoj su bili izazvala je razna nagađanja među korisnicima ove društvene mreže. Dakle, riječ je o njegovoj koleginici Nataši Ninković, koja je svojevremeno pozirala sa Vojinom i tada su oni napravili jednu lijepu uspomenu, koja će da ih veže cijeli život, a sada je ista ta fotografija izazvala brojne reakcije i razne komentare koji su se samo nizali.

Neki od komentara glasili su: “Ja koliko znam njemu je Sloboda supruga; Vojine napravili ste pravu zabunu ovde; Prelep ste par”, a vidljivo je da su tako pozirali jer je to bilo samo za potrebe fotografisanja, jer ustvari Nataša i Vojin su jako dobri prijatelji i kumovi. Oglasila se i Nataša koja je stavila nekoliko emotikona srca ispod te fotografije, a onda se oglasila i Mirjana Mićalović otkrila o kome se zapravo radi, jer mnogi odmah nisu mogli da shvate: “Obožavam ovu vašu fotografiju i tu ljubav iskrenu, kumovsku i poštovanje. Blagoslov i bogatstvo”, napisala je ona.