Ana je trenutno članica žirija od šest pop izvođača koji sudjeluju u regionalnom glazbenom natjecanju Zvezde Granda. Njezina ljubav prema glazbi bila je vidljiva od malih nogu, jer je bila dio školskog zbora, a kasnije se uključila u kulturno-umjetničko društvo. Tamo ju je otac Branko, koji je već bio vješt flautist, uveo u svijet glazbe. Unatoč svakodnevnim financijskim poteškoćama, Anini roditelji, Milica i Branko, neumorno su radili kao poljoprivrednici kako bi svojim kćerima osigurali ugodno životno okruženje, a kao rezultat toga, Bekuta se danas smatra jednom od najcjenjenijih pjevačica na ovim prostorima.

Besprijekoran smisao za modu Ane Bekute uvijek je bio tema razgovora u njezinoj karijeri. Bila je poznata po svom dosljednom odabiru brendirane odjeće koja je upotpunjavala njezin zadivljujući izgled i nevjerojatne vokalne sposobnosti. Njezine modne odabire visoko su hvalili modni kritičari koji su je pohvalili da nikada nije napravila modni promašaj. No, kako je vrijeme odmicalo, Anin stil doživio je značajnu transformaciju.

Nakon smrti suputnika, političara Milutina Mrkonjića, žena se znatno udebljala kao posljedicu emocionalnog stresa. Zbog toga je promijenila izbor svoje garderobe, odlučivši se za udobnije i prozračnije tunike i haljine umjesto uskih i drečavih kompleta. Osim toga, svoje visoke potpetice zamijenila je ravnim cipelama koje, otkrila je, rado nosi. Ove cipele razlikuju se po izgledu, neke nalikuju praktičnim čizmama za kišu za zrele žene, a druge su svestranije i prikladnije za duže šetnje.

Ana povremeno radije nosi tenisice jarkih boja s velikim potplatima koje je teško uskladiti. Nedavno se za ove patike odlučila kada se pojavila na snimanju “Zvezda Granda”, što je privuklo pažnju fotoreportera. No, nije samo njezin odabir obuće izazvao oduševljenje, već i moderna kombinacija uz koju ju je iskombinirala. Pjevačičin outfit dobio je različite reakcije promatrača i njezinih obožavatelja. Dok su neki hvalili njenu odvažnost za modu, većini se čini da outfit nije bio vizualno dopadljiv. Brojni kritičari oglasili su se u komentarima kako bi izrazili svoje mišljenje, a neki su sugerirali da je Ana tenisice posudila od svoje unuke Sonje.

Preporučeno