Za ovaj ponedeljak jedna jako mistična tema, koja će vas svakako zainteresovati, a pogotovo će da zagrizu svi oni koji veruju u život posle smrti. Amerikanka Triša Barker sa 22 godine je doživela tešku saobraćajnu nesreću. U bolnici je bila u kritičnom stanju, sa prelomima kičme na tri mesta, a na žalost je iskrvarila na operacijskom stolu, da bi na trenutak preselila i na drugi svet.

“Bila sam svesna svoga stanja, da sam postala duh, nešto poput filma sa Patrik Svejzijem. Postala sam “kopija” svog tela sastavljena od svetla, verovali ili ne, stojala sam u ćošku sobe i gledala doktore, kako se bore za moje telo i moj život” – ispričala je ona i dodala da je tada ugledala “anđele”.

Tada sam ugledala 2 inteligentnih bića takođe načinjenih od svetlosti, muškarca i ženu, i doživela sam ih kao anđele. Oni su mi odmah poslali poruku da će sve da bude u najboljem redu, ali izgleda da su me prevarili, jer se na aparatu pojavila ravna linija”, kaže Triša.

“Postalo mi je jasno da sam umrla. Nisam više to mogla da gledam, ni da da posmatram kako me oživljavaju. Morala sam da izađem u salu, a u hodniku sam videla svoje uplakane rodditelje, srce mi se slomilo.

Preplavio me je osećaj ljubavi, dubokog spokoja, radosti, a kroz glavu su mi prolazile slike iz detinjstva i rane mladosti. Taj osećaj je jako teško doživeti. Triša tvrdi da je nakon toga videla poruke koje su joj ukazivale da je ljubav sve što je važno. Vaša mišljenja?

Preporučeno