Heidi Klum je poznata njemačka manekenka koja je poznata po svom izvanrednom izgledu koji oduzima dah. U svojoj 48. godini etablirala se kao ikona u modnoj industriji. Voli da se razmeće svojom ljepotom na raznim platformama društvenih mreža i ponosi se činjenicom da je svoj izgled postigla napornim radom, discipliniranom ishranom i zdravim načinom života.

Uprkos svom zauzetom rasporedu, koji uključuje istaknutu karijeru, porodične obaveze i druge obaveze, Heidi daje prednost brizi o sebi i pokazuje važnost ljubavi prema sebi svijetu.Najnovija Heidina objava na Instagramu izazvala je popriličnu pometnju sa vrlo provokativnom fotografijom. Slika je selfi u kupaonici na kojoj nosi bijeli bodi koji ističe njen dekolte i grudi. Slika se ističe jer su joj bradavice vidljive i čini se da nemarno “iskaču”. Bez obzira na to da li su namjerno ili slučajno izloženi, ova fotografija izazvala je poplavu komentara kako mlađih tako i starijih osoba.

Hajdi je poznata širom sveta, a ljudi svih uzrasta je prate. Ona je takođe izvor inspiracije za mlade devojke i žene. Ova kontroverzna slika privukla je veliku pažnju njenih pratilaca, što je dovelo do intenzivnih diskusija i debata na internetu. Vrijedi spomenuti da se 2019. Heidi udala za muškarca koji je 16 godina mlađi od nje. Ona je majka četvero djece i poznata je po svom aktivnom prisustvu na raznim platformama društvenih medija gdje često izaziva kontroverze svojim slikama.

Njen profil nudi detaljan uvid u njenu dnevnu rutinu, koja uključuje kretanje kroz uspone i padove modne industrije, od jedne serije do modne revije. Ona hvata suštinu svog posla prikazujući različite odjevne kombinacije koje isprobava, pružajući vizualni prikaz kreativnog procesa. Osim toga, ona dijeli isječke svog privatnog života, uključujući kako provodi vrijeme sa svojim voljenima i šta radi tokom odmora.

Preporučeno