U javnosti ja kao bomba odjeknula vest o razvodu poznatog glumačkog para Momčila Otaševića i Jelene Perčin a svakim danom imamo pravo da čitamo neke nove razloge koji su eventualno doveli do kraha njihovog braka. Svaka izjava kao i slika Momčila Otaševića i njegove doskora supruge privlače veliku pažnju i naširoko se komentarišu, a u fokusu je također i glumica Ana Uršula Najev koja se navodi kao krivac za krah njihovog braka.

“Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebali biste njih upitati za detalje. Momo ima dvoje male dece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje da zna istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama “- demantovala je Ana Uršula za Slobodnu Dalmaciju navode da je upletena u čitavu sagu. Međutim, da se u jeku skandala nakon vesti o razvodu glumac nalazi u Hrvatskoj i da ne gubi vreme već vredno nastavlja sa poslovnim obavezama otkrila je objava pozorišta Kabina na “Instagramu”.

Fotografija Momčila Otaševića na kojoj u društvo kolege Vladimira Posavca Tušeka on pozira na brodu, a najavilia je balkansku turneju predstave “Tesla, prilagođavanje anđela”. Glumac je ovu fotku podelio na svom “Instagram storiju”, da bi juče u ranim jutarnjim satima na istom osvanula i objava na kojoj se vidi da je oko šest sati ujutru on šetao dubrovačkim Stradunom, međutim nije poznato je li je bio sam ili sa nekim u društvu.

Preporučeno