Sadržaj na društvenim mrežama koji je podelila mlađa ćerka Jelene Karleuše, Nika, već duže vrijeme izaziva veliku pometnju na internetu. Zbog svoje prirodnosti, iskrenosti i brojnih talenata, Nika je prikupila brojne obožavatelje. Još jednom, Nika je zaokupila pažnju mase, ovoga puta izazvavši divljenje svoje majke, koja je bila potpuno dirnuta najnovijom objavom svoje ćerke.

U nekoliko navrata imali smo priliku da bacimo pogled na Nikin dnevnik, koji nam je dao uvid u njenu duboko emotivnu prirodu. Nedavno je pjevačica na svom Instagram profilu sa ponosom podijelila pisani tekst svog nasljednika. Moje divljenje je veliko za mnoštvo ljudi, ali niko se ne može porediti sa mojom majkom, koja je moj heroj. Imati je u svom životu je blagoslov koji jako cijenim. Ona ide iznad svega u brizi o meni, pravi mi najugodnije doručak, pruža mi stvari koje najviše želim i budi se u cik zore da me pripremi za školu.

Zadivljen sam snagom moje majke. Ona neumorno radi cijeli dan, ali izgleda da se nikad ne umori od kuhanja večere, davanja savjeta mudraca ili ćaskanja sa mnom satima. Težim da budem poput nje kada odrastem, posjedujući njenu inteligenciju, mudrost, duhovitost i druge kvalitete vrijedne divljenja. Osim toga, veoma sam ponosan na uspjeh moje majke u karijeri i sve što je postigla u svom životu. Mama, volim te više nego što se riječima može izraziti, i uvijek ćeš biti moj broj jedan. Vaše herojstvo treba da posluži kao inspiracija za sve. Ova poruka je nešto što bi svaka majka bila oduševljena da dobije od svog djeteta.

Najmlađa ćerka Jelene Karleuše napisala je kompoziciju koja joj je donijela A ocjenu. Ovaj komad je izazvao snažne emocije kod njene majke, koja je svima željela da iskaže svoj ponos. Bilo je mnogo pozitivnih odgovora na vijest.

Preporučeno