Kolinda Grabar Kitarović je svakako jedna od retkih svetskih predsednika, koji je izazivao toliku pažnju kada bi se negde pojavila. Ona je pre svega toga imala jako velike zasluge zbog svog odličnog fizičkog izgleda, aa može se reći da se drži i više nego dobro za svoje godine. Ako se tome doda da ima i ćerku koja je već odrasla i koja studira u Americi, onda se može reći da je bivša predsednica Hrvatske i u više nego dobroj formi.

Za svoga mandata Kolinda Grabar Kitarović, imala je jako puno puuta situacije da se poprilično blamirala, a svakako da je najviše pokazala na finalu Svetskog prvenstva 2018 godine u Rusiji. Ona je tada u svečanoj loži sa Francuskim predsednikom Žak Makronom pevala, skakala i igralaa, a mnogi se ne mogu oteti dojmu da je bila pod utecajem aalkohola.

Iako već jako dugo vremena nije predsednica države, jer sada obnaša dužnost predsednika Hrvatskog Olimpijskog Odbora, ona i dalje privlači pažnju gde god da se pojavi. Ono što sve svakako interesuje jeste njen život, pre nego što je postala predsednica države, pa su tako sada Hrvatski novinari izbaccili par fotki, ddok je Kolinda još uvek bila na studijama. Može se reći da je Kitarovićka i tada bila vbiše nego lepa devojka. Slažete li se sa nama?

 

Preporučeno