Političari su svakako grupa ljudi koja izaziva mnogo diskusije, mržnje i prepirki a i to s razlogom, a kada je reč o Balkanu, to je tek priča za sebe. Na našim prostorima, političari su među najzaslužnijim za jako tešku ekonomsku situaciju koja valada na ovim prostorima.

Međutim, neki od njih neke stvari solidno rade svoj posao a jedan takav je Aleksandar Vučić, koji je naprosto eksplodirao u političkom smislu u poslednjih nekoliko godina. On odavno ima pomalo negativnu reputaciju, ali se tokom pandemije pokazao ne samo kao sposoban političar nego i sposoban predsednik. On je prvi političar sa ovih prostora, koji je osigurao vakcine na vreme, i koji je dugo vremena bio prvi u Ebvropi po tome pitanju.

Ono što je primetno je to, da je ekonomija Srbije itekako porasla pod njegovom komandnom palicom. Investtori samo dolaze, a u Srbijije plata sve veća i veća, a penzioneri su itekako zadovoljni sa svojim penzijama

Vučić osim velikih sredina, obilazi i manja mesta, te gleda šta i tu fali, da bise cele sredine digle na malo viši nivo. Primera radi, Prijepolje gde se već neko vreme obnavlja bolnica, a kako je zdravstvo sada jako bitno, važno mu je da kao predsednik ode i prekontroliše razvoj događaja. Na putu do Prijepolja, izašao je i posmatrao prekrasan pejsaž sa sakoom preko ramena, a fotku je objavio na Instagram profilu “Budućnost Srbije”.

Preporučeno