Ne prestaje da se spušta prašina oko slučaja Mike Aleksića koji trese cijelu Srbiju. Cijela srpska javnost željno iščekuje šta će se desiti sa eminentnim profesorom, koji za sada ima žestoku optužnicu a koja glasi da je najmanje 15 djevojaka učestvovalo u seksualnom iživljavanju ovog srpskog učitelja glume. 

Mediji naprosto bruje iz sata u sat sa novim imenima, novim dokazima, a iz dana u dan sve je više onih koji daju punu podršku Mileni Radulović, ali i ostalim djevojkama koje su bile u kandžama ovog srpskog monstruma. Ne prođe niti sat a da na nekom od medija nemamo nekoga iz struke ko se oglašava po ovom pitanju i nudi neke nove detalje koji bi mogli da pomognu u cijelom ovom za sada jako komplikovanom slučaju. 

Sada se po prvi puta oglasio i sam predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je rekao da je jako skeptičan po pitanju cijelog slučaja. Ovo su samo indicije o navodnom zlostavljanju Milene Radulović i ostalih djevojaka. Tek se treba dokazati na sudu sve to, a nisam se oglašavao iz 2 razloga. Prezumpcija nevinosti je prvi razlog zašto se nisam oglašavao uopšte po ovom pitanju, a drugi razlog je što i sam imam žensko dijete, pa ne bi bilo realno da išta komentarišem. 

Mogu samo da pohvalim državu i sudstvo što su ovako brzo i kvalitetno reagovali, naglasio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji je trenutno u Kragujevcu. 

Preporučeno