Premijera dugo očekivanog filma usredsređenog na kultnu Barbie lutku održana je u Los Anđelesu. Ovaj događaj je ponovo razbuktao strast i fascinaciju koja je definisala detinjstvo brojnih devojčica širom sveta. Podižući svoje obožavanje Barbie na novi nivo, mlada djevojka je neustrašivo odlučila oponašati stil života legendarne lutke, što je rezultiralo zapanjujućom sličnošću sa voljenom igračkom. Sa svojom kreativnom maštom u igri, Amerikanka je svoju stilsku rezidenciju pretvorila u hirovite utočište ukrašeno nijansama ružičaste.

 

 

Svaki kutak i pukotina njenog doma, od kuhinje do dnevne sobe, odiše živopisnom paletom, stvarajući harmoničan i zadivljujući ambijent. Ne zadovoljavajući se samo interijerom, proširila je svoj ružičasti raj na svoj lični bazen, osiguravajući da shema boja prelazi granice kuće. Kako bi u potpunosti ostvarila svoju viziju, nabavila je čak i roze automobil koji je dodao element elegancije i šarma u njenu svakodnevicu. Bruna je oduvijek imala snažan afinitet prema Barbi, opčinjena pričom lika još od djetinjstva i izražavajući njeno iskreno divljenje. Međutim, kako je ulazila u tinejdžerske godine, Bruna je svjesno odlučila da u potpunosti prihvati Barbiin stil.

 

 

Pored prisustva na YouTube-u, stekla je značajan broj pratilaca na Instagramu, sa preko 500.000 ljudi koji je željno prate. Na YouTube-u konstantno dijeli sadržaje sa svog bloga, dok na Instagramu prikuplja značajnu publiku. Bruna je odlučna u potrazi za živahnim i pozitivnim životom. Svaki aspekt njenog okruženja, uključujući namještaj, kuhinju i alate, ukrašen je raznim ružičastim nijansama. Međutim, njena odluka da oboji šape svog psa u ružičasto često je nailazila na kritike.

Njena nepokolebljiva posvećenost svojoj opsesiji vidljiva je čak i u najmanjim detaljima, kao što je prisustvo podvodnih ružičastih svjetala koja obasjavaju njen bazen, pretvarajući ga u kaleidoskop boja. Njen žar je dostigao takve visine da insistira na tome da hrana bude potpuno ružičasta ili da sadrži neki ružičasti element. Na osnovu njegove tvrdnje, velika je vjerovatnoća da bi Barbie, da je stvarna osoba, ličila na svoje trenutno fizičko stanje.

 

 

Preporučeno