Naravno da ni ovaj dan ne može da prođe, a da mi sa vama ne podijelimo jedan super trik, kojih inače ima mnoštvo na društvenim mrežama. Naime, poslednjih nekoliko godina, na društvenim mrežama, posebno na TikToku imamo priliku da naiđemo na razne savjete i razne trikove koji mogu itekako da budu od velike pomoći svima nama. Tako vam i mi danas donosimo jedan genijalan trik koji je na društvenim mrežama izazvao nevjerovatne reakcije.

Kada je u pitanju održavanje i sadnja biljaka kod nekih ljudi to ide jako lako od ruke dok neki ne mogu da uzgoje ništa, niti bilo kakvu biljku. Jedan vrtlar je odlučio da otkrije neke svoje trikove kojima se godinama već služi. Ovdje ćemo se fokusirati na rasadu, kako se to u naradu kaže, male stabiljke paradajza, paprika i ostalog povrća koje se sada kao sjemenka i onda izrastu u veće biljke, da bi poslije izrasle skroz i dovele do plodova.

Kada biljke narastu nekoliko centimentara jako je bitno da ih razdvojite da ne rastu u velikoj skupini, jer tako ne mogu uspjeti. Kada ih presadite, najbolje po dva komada, možete da na sljedeći način poduprete kako ne bi pali, jer mogu da se osuše ili da se opuste prvih dana, dok se ne naviknu na novu zemlju i novo stanište. Pogledajte i sami, a moramo da kažemo kako se u malim saksijama mogu dekorativno uzgajati i razne druge stvari.