Najgledaniji rijaliti na našim prostorima je Zadruga čije je emitovanje pete sezone počelo nedavno, i već sada se može reći da će u nekim segmentima definitivno da sruši gledanost i prošlogodišnje sezone sa Kristijanom Golubovićem.

Jedna od učesnica koja je ušla na mala vrata je i Viktorija Mitrović o kojoj je neke stvari iz privatnog života otkrila Mia Jovanović kada su bile nominacije, a za koju su gledaoci itekako bili šokirani kada su ih čule. Ona je rekla da Viktorija koja ima samo 20 godina ima i ćerku koja je nedavno proslavila svoj četvrti rođendan i svi su ostali bez teksta, kada su shvatili da je rodila dete kada je imala samo 16 leta?!

Mia je rekla da je čudi kako je Viktorija sada napustila svoju ćerku jer smatra da joj se treba posvetiti kao svaka majka, međutim, po svemu sudeći ona ma neke sasvim druge prioritete u životu. Kaže da su je šokirali snimci koje je pogledala i kada je videla šta su joj radili, to jednostavno nije bilo za svačiji želudac.

Viktorija je odgovorila Mii i rekla da je njena ćerka najbolje što joj se desilo u životu, a što se tiče njenog privatnog života, to je samo njena stvar. Viki je tada rekla da mrzi celi muški rod i da kažnjava muškarce ali da za to ima i dobar razlog, i zato baš trebaju poprilično i propisno da pate. Ispričala je da i samu sebe kažnjava zbog muškaraca i da nakon odnosa samu sebe pljuje, i ima osećaj da se gadi samaa sebi.

Preporučeno