U nastavku današnjeg članka se bavimo novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a i sami te po naslovu mogli da zaključite šta će to biti naša današnja tema. Mlada pjevačica Anastasija Ražnatović domaćoj javnosti postala je poznata prvenstveno zbog njenih roditelja, Željka i Cece. Od malih nogu ona i njen brat Veljko meta su domaćih medija, a sada posebno, jer oboje su odrasli ljudi, koji imaju svoje poslove. Anastasija je krenula majčinim stopama, pa se upustila u svijet muzike, a talenat je itekako naslijedila od svoje majke, i možemo reći da joj za sada dobro ide.

Nedavno je domaća javnost saznala da je ona u vezi sa poznatim srpskim fudbalerom Nemanjom Gudeljom, kojo godinama igra fudbal u Španiji. Mnogi su se iznenadili na ovu vijest, jer samo par mjeseci je prošlo od njenog raskida veze koja je trajala skoro pet, godina, pa su mnogi bili mišljenja da je ona požurila. Međutim, nije samo mlada pjevačica krenula dalje, javnost je nedavno saznala da je i Đorđe u novoj ljubavnoj vezi i to sa Milom Radojević. Kako su mediji imali priliku da saznaju, od kako su zajedno, oni stalno putuju. pa tako oni iznova i iznova idu na ljepše, bolje i luksuznije destinacije.

Oni su početkom ljeta obišli Mikinos i Santorini, a sada su odlučili da posjete Čikago, a znamo da je on tamo razvio porodični biznis, i zbog toga on je uvijek na relaciji Srbija-Amerika. Od kako su zajedno više to ne žele da kriju, pa je tako Mila na svom Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj su oni prisni i zagrljeni, kako to i dolikuje jednom paru. Evo i sami pogledajte, pa nam vaša mišljenja pišite u komentarima ispod.

Preporučeno