Naša poznata pjevačica Aleksandra Prijović i njen muž Filip Živojinović proslavili su četiri godine braka, i svima su pokazali da je njihova ljubav jača i veća nego što je bila, uprkos tome što su mediji u Srbiji do sada u nekoliko navrata pisali o tome da u njihovom braku nešto ne štima, i da su pred razvodom, ali oni su po ko zna koji put stali u kraj sa tim glasinama.

Oboje se trude da svoj privatni život drže daleko od očiju javnosti, ipak se vrlo često nađu kao meta žute štampe, ali oni se na to ne osvrću. Svima je poznato da je Filip daleko od svoje porodice, i da vrijeme provodi u Americi zbog posla, ali on je sada u Srbiji zajedno sa svojom suprugom u sinom, i do sada on se pojavio na nekoliko javnih događaja, a njihove komšije ih vrlo često vide kako oni šetaju i drže se za ruke. Zanimljivo je to da su se ovog puta potrudile i Filipova biološka majka Zorica Nakić, kao i njegova pomajka Lepa Brena da stave tačku na razne natpise u medijima, a uradile su to tako što su one objavile fotografije sa njihovog vjenčanja i tako im čestitali godišnjicu braka.

Malo je onih koji znaju da Filip nije Brenin rođeni sin, ali o tome se puno pisalo kada su se on i Aleksandra vjenčali. Naime, njegova majka je nakon razlaza sa Bobom Živojinovićem otišla u Ameriku, i udala se za proslavljenog košarkaša Ivu Nakića, sa kojim zajedno živi u Americi dugi niz godina, a dobili su i dvije kćerke. Ono što je javnosti još zanimljivo i što je ustvari za svaku pohvalu jeste da se Brena i Boba i Slavica i Ivo jako dobro slažu i druže kada god im se za to ukaže prilika a Filip nikada nije bio predmetom trzavica između svojih roditelja a sa maćehom Brenom ima odličan odnos. Vaša mišljenja?

Preporučeno